2. okt, 2021

Zomereditie 2021

Vanwege corona kon de 6e editie niet doorgaan op de gebruikelijke vrijdagavond vóór carnaval. Daarom hebben we het 100 jarige bestaan van de Gemeente Veldhoven aangegrepen om een zomereditie te organiseren tijdens het "Eeuwfeest aan de Gender" op 11 september j.l. Ook de zomereditie was een geweldig feest waarvan u de foto's kunt terugvinden op onze Facebookpagina.
Op vrijdag 25 februari 2022 staat de reguliere 7e editie weer gepland !

21. feb, 2020

Groot Rock en Roll meezingfeest

Veldhovens Muziekkorps, Nova Borgers ( Singshop ) en theater de Schalm organiseren op 31 oktober a.s. een groots meezingfeest met Rock & Roll muziek waarbij de Schalm zal worden omgedoopt in een Rock&roll cafè
Kaarten a €17,50 zijn vanaf nu te koop via www.deschalm.com/rollover

21. feb, 2020

we zijn er klaar voor

https://www.veldhovensweekblad.nl/nieuws/algemeen/942697/ze-zijn-er-helemaal-klaar-voor-u-toch-ook-

4. dec, 2019

Voorbereidingen in volle gang

Achter de schermen zijn de voorbereidingen voor de 5E ECHT VELDHOVENZ LUIDKEELS in volle gang. Het Luidkeelsorkest en koor zijn weer geformeerd. Ook de solisten hebben staan weer te popelen om er weer een te gekke avond van te maken. Het repertoire is nagenoeg klaar en de arrangeur is inmiddels druk aan het arrangeren. 2020 is het jaar dat we 75 jaar geleden zijn bevrijd en hier besteden we binnen het programma natuurlijk aandacht aan. Toeval of niet, maar 2 van de gekozen songs zijn later gekozen in de top 10 van "mooiste liedjes". In januari starten de repetities voor weer een geweldig Echt Veldhovenz Luidkeels".

14. mrt, 2019

Het was geweldig

Het was weer een geweldig feest tijdens de 4e Echt Veldhovenz Luidkeels. Dit jaar hebben weer meer bezoekers ons meezingevenement bezocht. Via de link op onze fotopagina kunt u nog nagenieten van deze avond. Al deze foto's zijn gemaakt door onze fotograaf Ruud Borremans.
Inmiddels zijn hebben we al weer nieuwe ideeën voor editie nummer 5 die 21 februari 2020 zal plaatsvinden.

7. feb, 2019

Repetities in volle gang

De repetities voor de 4e Echt Veldhovenz Luidkeels zijn inmiddels in volle gang. A.s. zondag staat repetitie 3 van 5 alweer op het programma. We hebben weer een mooie playlist voor jullie in elkaar gezet, met enkele nummers van het afgelopen jaar aangevuld een aantal nieuwe liedjes waarbij u naar hartenlust kunt meezingen. Houd ook onze Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws.

22. jan, 2019

Repetities van start

Het programma voor 2019 is weer samengesteld, de arrangementen zijn binnen, en de liedjes verdeeld onder de solisten.
Zondag 27 januari a.s. beginnen de repetities voor het Luidkeelsorkest in zaal San Remo. Noteer vrijdagavond 1 maart in je agenda voor het meezingfeest van Veldhoven !

10. nov, 2018

Voorbereiding weer in volle gang

Nog een kleine 4 maanden en dan is het weer zover: de 4e editie van Echtveldhovenzluidkeels op vrijdagavond 1 maart 2019.
Inmiddels zijn de voorbereidingen weer in volle gang om er weer één groot meezingspektakel van te maken.
Het repetitieprogramma is in overleg met de deelnemers weer gepland en momenteel zijn we druk doende met het samenstellen van het programma.
Wij houden u over de verdere ontwikkelingen op de hoogte via deze website en onze Facebookpagina.

12. feb, 2018

Het was geweldig

Gezien de vele positieve reacties van publiek, solisten, koor en orkest kunnen we terugzien op weer een geweldige avond. Daarom hebben we de volgende datum weer gereserveerd; 1 maart 2018 voor de 4e editie van dit evenement !

26. jan, 2018

Sponsoren bedankt

Echt Veldhovenz Luidkeels is na 2 edities niet meer weg te denken in Veldhoven. Gelukkig vinden we steun bij een groot aantal sponsoren waardoor we van dit evenement een traditie kunnen maken. De hierna genoemde sponsoren namens de organisatie hartelijk dank voor jullie steun en wij hopen ook in 2019 weer op jullie te kunnen rekenen.
Alimentari
Huisman & van Muijen / Will van der Weijden
van Diessen Keukens / jan van Diessen
Eliens Carwash Area / Ron Eliëns
Simac / Eric van Schagen
Liebregts en Liebregts / Ad en Kees Liebregts
Cafe-zaal de Sportvriend / Hans Dillen
Karel de Geus Muntveilingen / karel de Geus
van Kasteren Makelaardij / William van Kasteren
Notarishuys Veldhoven / H. van Kruijsdijk en J. Erdkamp
H&S Belastingadvies
Henri Kox Makelaardij/ Henri Kox
HOG de Kempen / Rob van Helden
ABS Autoherstel Coppens / Geert en Gerard Coppens
Gemeente Belangen Veldhoven
FV Bouwmanagement en -advies / Frank Verspaandonk
Eikplan Architekten / Tijs Karsmakers
Piet Hoevenaars Sign Industries / Piet Hoevenaars
Zaal Friends / Marianne en Anita van den Boomen
Cafe-bar de Locht Leon Indenkleef
Theo van Dooren

20. jan, 2018

Repetities in volle gang

Nadat alle afspraken met muzikanten, koor, solisten en de eploitanten van de grote tent zijn gemaakt zijn de repetities inmiddels in volle gang. Dit jaar dus de 3e editie van "Echt Veldhovenz Luidkeels" met bestaande en uiteraard ook nieuwe liedjes,nieuwe solisten en een vernieuwde invulling van de avond.
We gaan er dus weer een mooi Veldhovens meezing evenement van maken!

13. aug, 2017

We zijn alweer begonnen !

Het is nog wel hartje zomer, maar de voorbereidingen voor de volgende editie zijn al weer begonnen. Na een evaluatie van de afgelopen editie en nieuwe afspraken met uitbaters van de grote tent zijn nu ook de repetitiedata gepland.

8. mrt, 2017

Compilatie 2017

Vrijwilligers van Omroep Veldhoven hebben een mooie compilatie gemaakt van Echt Veldhovenz Luidkeels 2017. Neem eens een kijkje op onze videopagina.

28. feb, 2017

Het was geweldig !

Inmiddels zijn we enkele dagen verder en nog steeds ontvangen vele positieve reactie van zowel bezoekers als deelnemers van het 2e Echt Veldhovenz Luidkeels daarvoor hartelijk dank. Dit geeft energie dus kunt u vast de datum voor de volgende editie noteren ; 9 februari 2018 !!

24. feb, 2017

We zijn er klaar voor

Na een onstuimige donderdagmiddag en avond heeft de tent de storm doorstaan , dit was de ultieme test want als alle kelen vanavond opengaan.......
Momenteel werken we aan de laatste technische details, de schermen hangen, podium staat en nu nog wat kabels leggen en installaties testen. Rommelgats carnaval zal ook in 2017 weer Luidkeels worden ingezet ! Iedereen veel plezier toegewenst !

19. feb, 2017

generale repetitie

Het was vandaag "volle bak" in zaal Friends waar de generale repetitie plaatsvond. Koor, solisten en orkest hadden er zin om de laatste puntjes op de bekende "i" te zetten. We zijn er helemaal klaar voor om een geweldige ambiance neer te zetten in de tent op de Plaatse op 24 februari aanstaande.
U komt toch zeker ook !!

12. feb, 2017

Omroep Veldhoven

Wij zijn blij dat Omroep Veldhoven heeft toegezegd opnames te gaan maken van Echt veldhovenz Luidkeels. Op donderdag 9 maart zullen de opnames worden uitgezonden.Uitzendschema van de omroep is als volgt.
9 maart vanaf 19.00 uur tot middernacht
10 maart vanaf 19.00 uur tot middernacht
12 maart van 12.00 tot 14.00 en van 18.00 tot 20.00 uur

12. feb, 2017

3e repetitie

Vandaag weer een goede repetitie gehad waarbij dit maal alle koorleden en solisten aanwezig waren. Komende week nog even de laatste puntjes op de bekende i, en dan zijn we er klaar voor !

4. feb, 2017

Nieuwe website

M.i.v. heden kunnen wij u naast Facebook ook via deze website op de hoogte houden van alle Luidkeels activiteiten. Om alvast in de sfeer te komen kunt u even terugblikken op onze fotopagina.

4. feb, 2017

2e repetitie

Vandaag heeft de 2e repetitie van ons Luidkeelsorkest plaatsgevonden in zaal Friends. Hoewel de eerste 2 repetities hoofdzakelijk voor het orkest zijn, waren ook vandaag weer een aantal enthousiaste koorleden en solisten aanwezig. De volgende repetitie staat gepland voor a.s. zondag 12 februari, dan met alle solisten en koor.